Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Sütik elfogadása
Termékek Menü

Szállítási feltételek

Szállítási, kézbesítési feltételek
A rendelés visszaigazolásáról és állapotáról cégünk e-mailben értesítőt küld. A megrendelt termékekhez többféle módon juthat hozzá (lásd alább Szállítási módok).
Amennyiben a vásárló nem veszi át a csomagot, a visszaszállítás díját a vásárlóra terheljük. Újbóli kézbesítést kizárólag a csomag ellenértékének és a visszaszállítási díjnak előre történő megfizetése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Bruttó 30.000 Ft-ot meghaladó vásárlási érték esetén csak banki előreutalás után vagy bankkártyás előrefizetés mellett tudunk kiszállítást vállalni.

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor illetőleg átvételkor a futár/csomagátadó személyzet jelenlétében szíveskedjék kibontani, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés és/vagy mennyiségi eltérés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt (sérülés / mennyiségi eltérés) nem áll módunkban elfogadni.

Szállítási módok

A következő szállítási módok közül választhat:

Házhozszállítás Budapest XI., XXII. kerületeiben

Házhozszállítás MPL futárszolgálattal

Csomagátvétel postahivatalokban

Csomagátvétel Pick Pack Pontokon

 

Házhozszállítás Budapesten, a  XI. és XXII. kerületben

A megvásárolt termékeket Budapesten a XI. illetve XXII. kerületben előzetesen egyeztetett időpontban házhoz is szállítjuk.

A házhozszállítás díja:

5.000 Ft rendelési értékig:  bruttó 400 Ft

5.000 Ft-ot meghaladó rendelési érték felett:  ingyenes

Házhozszállítás MPL futárszolgálattal

A küldemények kézbesítése, szállítása a Magyar Posta Logisztika (MPL) futárszolgálattal történik. A kiszállítás hétköznap munkanapokon 08:00 és 17:00 közt történik, így célszerű olyan címet megadni - akár munkahelyit is -, ahol az említett időszakban megtalálható valaki, aki átveszi a csomagot. A csomag érkezéséről emailben tájékoztatják Önt. Kérjük, hogy aktív telefonszámot adjon meg a megrendelésekor, így a futárszolgálat telefonon is tud Önnel egyeztetni.

Abban az esetben, ha a címzett nem tartózkodik a megadott címen és meghiúsul a kézbesítés, a futár a csomagot a következő munkanap ismételten megpróbálja kézbesíteni. Ismételten sikertelen kézbesítés esetén a futár értesítőt hagy, melyen megjelöli, hogy mely postán kell Önnek személyesen átvenni a csomagot 5 munkanapon belül.

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár jelenlétében szíveskedjék kibontani, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

MPL szállítási díjak:

 5 kg csomagsúlyig:  1.150 Ft

10kg csomagsúlyig:  1.350 Ft

15kg csomagsúlyig:  1.600 Ft

20kg csomagsúlyig:  1.800 Ft

Csomagátvétel postahivatalokban

Egy kényelmes lehetőség Önnek: lehetősége van a küldemények postahivatalokban való átvételére is. Ebben az esetben értesítést kap, hogy mikortól veheti át személyesen az Ön által megjelölt postahivatalban a csomagot. Az átvételre max. 10 munkanap áll rendelkezésére, utána a csomagot az MPL visszaszállítja a feladóhoz, az ÖKO ABC webáruház üzemeltetőjéhez.

A szállítási díjak ebben az esetben:

5 kg csomagsúlyig:      900 Ft

10kg csomagsúlyig:  1.050 Ft

15kg csomagsúlyig:  1.200 Ft

20kg csomagsúlyig:  1.350 Ft

Csomagátvétel Pick Pack Pontokon

Lehetősége van a küldemények Pick Pack Pontokon való átvételére is.

Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikébe, ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pont-ok olyan Relay és Imedio hírlapüzletek, valamint OMV és Avanti töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

FONTOS! Az árut csak személyazonosító dokumentum (személyi igazolvány, útlevél, stb.) bemutatása után adja ki az átvevőpont személyzete.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

A szállítási díjak ebben az esetben:

10kg csomagsúlyig:     850 Ft

20kg csomagsúlyig:  1.100 Ft

Pick Pack Pont szállítási mód esetén a vásárolt termékek össztömege nem haladhatja meg a 20 kilót, mérete pedig az 50 x 50 x 50 cm-es méretet. A webáruház rendszere nem figyelmeztet a súlykorlát elérésére. Erről utólag - a rendelés feladását követően - telefonon vagy e-mailben értesítjük a vásárlókat.

Csomagolás

A termékek csomagolása háromrétegű hullámpapír dobozba történik, a törékeny árut minden esetben buborékfóliába csomagoljuk. A térkitöltő anyag szintén papír alapú, mely az áru védelmét szolgálja. Csomagolásért nem számítunk fel külön költséget.

Szállítási idő:

Kiszállítási idő: rendelés feldolgozását és visszaigazolását követő 3-5 munkanap.

A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.
Külföldre nem szállítunk, onnan rendelést jelenleg sajnos nem áll módunkban elfogadni.