Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Sütik elfogadása
Termékek Menü
0

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat
Az Ön által a regisztrációkor vagy megrendeléskor megadott adatokat az ÖKO ABC weáruház üzemeltetője, a Flyfit International Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. (Csak abban az esetben kap Ön hírlevelet, ha a regisztráció vagy későbbi megkeresésünk alkalmával felhatalmazta áruházunkat annak küldésére.)
Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a Flyfit International Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni.

Adatainak kezelésekor figyelembe vett jogszabályok:
1992. évi LXIII törvénynek (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) megfelelően járunk el.
2001. évi CVIII. Törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről
1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről

Az okoabc.hu oldalon található webáruház  üzemeltetője minden törvényben előírt esetben figyelembe veszi a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amely szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználásáról.  Az oldalon működtetett webáruház használata közben a felhasználóktól gyűjtött adatokat semmilyen harmadik féllel nem osztja meg, nyilvánosságra nem hozza.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy a Flyfit International Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.okoabc.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk másolása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Aki a webáruházunkban akár regisztráció nélkül vásárol, akár regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal mindenben egyetért.

Gyártók
Elfogadott bankkártyák

Kiemelt partnereink
Kövess minket a közösségi felületeinken is!

Telefonos tanácsadás

Ha kérdésed van, hívd Szilvit a termékekkel kapcsolatban:

+36 30-9717-454